visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Audiniai patalpų dekoravimui: staltiesės, stalų, kėdžių ir kiti patalpų papuošimui skirti audiniai

Audiniai patalpų dekoravimui: staltiesės, stalų, kėdžių ir kiti patalpų dekorui skirti audiniai Audiniai patalpų dekoravimui: staltiesės, stalų, kėdžių ir kiti patalpų dekorui skirti audiniai

AM TEKSTILĖ, UAB

UAB „AM Tekstilė“ jau daug metų sėkmingai aprūpina madingais audiniais iš įvairių pasaulio šalių: Pietų Korėjos, Indonezijos, Kinijos, Italijos ir kitur. Jūsų pasirinkimui platus audinių asortimentas ir dar platesnė spalvų gama. „AM Tekstilė“ parduotuvėje „Audinių pasaulis“ išsirinksite audinius įvairiausioms progoms pradedant nuo kasdieninio stiliaus, ir baigiant proginiais/vestuviniais audiniais. Be to, įmonė praplėtė savo asortimentą ir siūlo audinius skirtus patalpų dekoravimui.

Jūsų laukia itin aukštos kokybės staltiesiniai audiniai, lubų ir sienų dekoravimui skirtas pamušalas, tafta, kėdžių užvalkalų ir stalų papuošimui puikiai tinkanti organza bei atlasas, kėdžių užvalkalams naudojamas gabardinas ir kt.

Audiniai iš viso pasaulio

„AM Tekstilė“ kolektyvas turi ilgametę patirtį, todėl visada profesionaliai patars, priderins spalvas ir pasiūlys itin gerą kainą. Esant poreikiui, įmonė siunčia arba atveža pavyzdžius į reikiamą vietą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus