visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai spalio mėnesio dienai

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai spalio mėnesio dienai Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai spalio mėnesio dienai

SPIKA astrologų konsultacijos ir taro kortos

Tūkstančius metų žmonės stebi dangaus skliautą, jame vykstančius reiškinius, stengiasi suvokti visatos paslaptis. Ir, žinoma, nors kiek atspėti savo ateitį. Jau senovėje žmonės naudojosi Saulės ir Mėnulio kalendoriais, žinojo Saulės užtemimo periodus, Mėnulio fazes ir gebėjo šias žinias pritaikyti kasdienybėje. Ir dabar Lietuvos kaime žmonės pasakys, kad plaukus reikia kirpti, kai Mėnulis jaunas (jaunatis), o kopūstus raugti, kai Mėnulis senas (delčia). Tai ne prietarai, o daugelio žmonių sukaupta patirtis, kaip kosmoso ciklai veikia mūsų gyvenimą ir gamtą.

Mėnulio jaunatis 1 d. 03 val. 11 min.

1 d. (1 nuo 3 val. 11 min. ir 2 nuo 7 val. 31 min. Mėnulio dienos).

Šiandien daugelį apims svajingumas, romantiška nuotaika ir meilės troškimas. Sėkmingas momentas kūrybinei veiklai, rašytojams, menininkams ir artistams. Be to, palanku pradėti naują studijų, dietos, gydymosi ar fizinių pratimų ciklą. Beje, būtent dabar galima patikrinti, kurie maisto produktai netinka jūsų organizmui. Reikia atsipalaiduoti, užsimerkti ir stengtis įsivaizduoti įvairius produktus. Jeigu kurio nors produkto vaizdas sukels nemalonų pojūtį, vadinasi, jis jums kenkia. Tuo pačiu būdu galima patikrinti ir jus supančius žmones. Sapnai pildosi. Spalio 1 d. gimęs žmogus – melancholiškas, subtilus ir geraširdis. Jis mėgsta išsimokslinusių žmonių draugiją, turi gerą skonį ir spalvų pojūtį. Šią naktį pradėto vaiko laukia ilgas ir įdomus gyvenimas. Jis bus globojamas dvasinių mokytojų. Gali tapti mediumu.

2 d. (2, nuo 8 val. 37 min 3 Mėnulio dienos).

Tai aktyvių veiksmų, kovos, energijos, fizinių pratimų ir dėmesio sutelkimo diena. Naudinga daugiau būti gryname ore, mokytis Rytų kovos menų, galąsti peilius – jie ilgai išliks aštrūs. Derėtų atsikratyti to, kas sena ir nereikalinga. Sapnai nesipildo. Spalio 2 d. gimęs žmogus – agresyvus, stiprios valios, sugeba valdyti kitus ir nugalėti priešus. O šią naktį pradėto vaiko laukia sėkmė, pilnatvė, globa ir visų norų išsipildymas.

3 d. (3, nuo 9 val. 42 min. 4 Mėnulio dienos).

Šią dieną derėtų gerai apgalvoti savo veiksmus. Naudinga pabūti vieniems, mėgautis gamta, daugiau laiko praleisti gryname ore, ir nepasiduoti pesimizmui bei melancholijai. Pildosi sapnai. Spalio 3 d. gimęs žmogus – labai aistringas, tad ne visuomet sugeba valdyti jausmus. Labai pergyvena, jei nesutaria su giminaičiais ir draugais.O šią naktį pradėtas vaikas gali tapti tiek kariu revoliucionieriumi, tiek paprasčiausiu chuliganu.

4 d. (4, nuo 10 val. 46 min 5 Mėnulio dienos).

Ne itin malonus periodas, kuomet daugelį kamuos niūri nuotaika, energijos stoka, gali paūmėti chroniškos ligos. Itin netinkamas laikas keliauti, tvarkyti svarbius reikalus, bendrauti su viršininkais ir valdžios atstovais. Tačiau tai – vienintelė mėnesio diena, kai visiškai įsisavinamos maisto medžiagos. Todėl rinkdamiesi maistą paisykite savo nuojautos. Jei valgysite tai, ko itin norisi, papildysite organizmą trūkstamais mikroelementais ar vitaminais. Pildosi sapnai. Spalio 4 d. gimęs žmogus – taktiškas, pasižymintis diplomatiniais gebėjimais ir sugebantis tuo pasinaudoti gyvenime. Šią naktį pradėtas vaikas bus paslaptingas, egoistiškas ir šiek tiek tingus.

5 d. (5, nuo 11 val. 49 min. 6 Mėnulio dienos).

Tai – kosminės energijos įsisavinimo diena. Taikiai, be pykčio praleiskite šią dieną gamtoje, drauge su šeimos nariais ar draugais. Kontroliuokite mintis ir žodžius, nes jie dabar labai įtaigūs, atleiskite skriaudas ir įžeidimus. Naudinga medituoti, atlikti įvairias kosmetines procedūras – vyksta atjaunėjimo procesas. Pasistenkite nerūkyti. Sapnai nesipildo. Spalio 5 d. gimęs žmogus gerai pažįsta žmones ir sugeba bendrauti, tačiau jam sunku priimti sprendimus, todėl vis atidėlioja ir delsia. Šią naktį pradėtas vaikas bus ypatinga asmenybė, gebanti išgyventi svaigų kūrybos polėkį ir dvasinius pokyčius. Deja, jį nuolat persekios pavojingi priešai.

6 d. (6, nuo 12 val. 48 min. 7 Mėnulio dienos).

Šią dieną, kad ir kaip norėtųsi, vertėtų vengti skubotų veiksmų ir sprendimų, būti atsargiems ir apdairiems, pasisaugoti nelaimingų atsitikimų. Netinkamas laikas kelionėms ir teisiniams procesams. Apskritai, tai žodinės magijos diena, tad patariama nemeluoti ir vengti apkalbų. Tinkama diena tobulinti kalbos įgūdžius, atsikratyti žodžių – „parazitų“. Pildosi sapnai. Nuo 13 val. nerekomenduojama gydyti ir ypač traukti dantų. Spalio 6 d. gimęs žmogus – linksmas, draugiškas, noriai dalyvauja visuomeninėje veikloje. Gali tapti puikiu teisėju. Šią naktį pradėtas vaikas bus mąstytojas ir keliautojas, sieks idealų ir laisvės. Brangins glaudų ryšį su gamta.

7 d. (7, nuo 13 val. 44 min. 8 Mėnulio dienos).

Viena nepalankiausių šio mėnesio dienų, kai stipriau pasireiškia psichiką ardančios energijos ir žemi instinktai. Visame kame būtina išsaugoti šaltakraujiškumą, nesivelti į konfliktus. Ryte nepatariama imtis tokių darbų, kurie gali užsitęsti, reikėtų vengti melo ir apkalbų. Vėliau naudinga kurti židinį, pasėdėti prie laužo ar prie žvakių šviesos, atgailauti, atleisti savo įžeidėjams. Pildosi sapnai. Iki 14 val. atidėkite vizitą pas odontologą. Šiandien verta atidžiau rinktis maistą arba badauti. Spalio 7 d. gimęs žmogus – jautrus, koketiškas ir nepriklausomas. Neretai pasižymi artistiniais gebėjimais, sugeba tobulai pamėgdžioti kitus. Šią naktį pradėtas vaikas kovos už teisybę, bus gydytojas, keliautojas, mokslininkas. Jeigu nemeluos, jam seksis, kad ir ko imsis.

8 d. (8, nuo 14 val. 35 min. 9 Mėnulio dienos).

Ne itin palanki diena. Svarbius reikalus patartina užbaigti iki 14 val., nes vėliau prasideda nemalonus periodas. Reikėtų tvardyti emocijas, nesugadinti santykių su aplinkiniais. Rekomenduojama vartoti šviežią, geros kokybės maistą – nemaža tikimybė apsinuodyti. Pildosi sapnai. Operacijos ir dantų gydymas nerekomenduojami. Spalio 8 d. gimęs žmogus mėgsta pasilinksminimus ir liaupses, nepastovus meilėje, tačiau mielai padeda kitiems. O šią naktį pradėtas vaikas nugyvens ryškų, tačiau sudėtingą gyvenimą. Jam teks pažinti daug – nuo begalinės laimės iki visiško nusivylimo, vidinio virsmo ir atgimimo.

Priešpilnis 9 d. 7 val. 33 min.

9 d. (9, nuo 15 val. 19 min. 10 Mėnulio dienos).

Šią dieną netvarkykite svarbių reikalų ir atidžiau rinkitės maistą. Po pietų bendraukite, svečiuokitės, maloniai leiskite laiką, stiprinkite santykius su šeimos nariais, giminaičiais ir draugais. Medituokite, pasimelskite, aplankykite kapus. Pildosi sapnai. Spalio 9 d. gimęs žmogus – energingas, aktyvus, drąsus, bet tuo pačiu ir atsargus. Jam patinka tolimos kelionės. O šią naktį pradėtas vaikas gali užaugti visišku nevykėliu arba kentėti dėl keistai susiklostančių aplinkybių.

10d. (10, nuo 15 val. 58 min. 11 Mėnulio dienos).

Iki 16 val. galite daug ką nuveikti. Palankus laikas įvairiai veiklai – tiek profesinei, tiek asmeninei. Vakare reikėtų būti dėmesingiems ir tolerantiškiems artimiesiems, ypač savo antrajai pusei, baigti kiekvieną pradėtą darbą ir atsargiau elgtis su aštriais daiktais. Pildosi sapnai. Spalio 10 d. gimęs žmogus – nerūpestingas, romantiškas, džiaugsmingas, mėgstantis grožį. Neretai pasižymi meniniais gebėjimais. O šią naktį pradėtam vaikui bus būdinga itin stipri energetika ir kovotojo dvasia.

11 d. (11, nuo 16 val. 32 min. 12 Mėnulio dienos).

Tai itin sėkmingas periodas įvairiai veiklai: profesinei, literatūrinei, komercinei. Tinkamas laikas deryboms, kelionėms, juridiniams reikalams tvarkyti. Pirmoje dienos pusėje reikėtų užbaigti visus pradėtus darbus ir būti atsargiems dirbant su aštriais įrankiais ar prietaisais. Vakare vertėtų parodyti savo dosnumą, dovanoti dovanas, aukoti ir neatsakyti pagalbos tiems, kas prašys. Pildosi sapnai. Nepatariama gydyti dantų. Spalio 11 d. gimęs žmogus – ramus ir pasitikintis savimi. Jis puikiai suvokia grožį ir labai prisirišęs prie šeimos. Šią naktį pradėtas vaikas pasižymės pavydėtina intuicija, turės žiniuonio sugebėjimų.

12 d. (12, nuo 17 val. 02 min. 13 Mėnulio dienos).

Šią dieną vertėtų medituoti, melstis – ir jūsų troškimai išsipildys. Tačiau tie, kurie nebus gailestingi, gali netekti malonės. Dieną patariama valgyti tik skystą maistą, o vakare galima ir sočiau užkąsti. Beje, vakaras puikus įvairioms kosmetinėms procedūroms – vyksta atjaunėjimo procesas. Pildosi sapnai. Spalio 12 d. gimęs žmogus – valdingas ir pasitikintis savimi, tačiau kartais jį apima melancholijos priepuoliai. Gindamas savo pažiūras ar idėjas, gali tapti fanatiku. O šią naktį pradėto vaiko laukia nežabota laisvė ir ilgas gyvenimas.

13 d. (13, nuo 17 val. 30 min. 14 Mėnulio dienos).

Itin nepalanki diena įvairiai veiklai. Sarkazmas, savo valios primetimas kitiems, kantrybės stoka, agresyvumas gali iššaukti rimtus konfliktus tiek šeimoje, tiek darbe. Pavojų gali kelti aštrūs daiktai, ugnis, nuodingos medžiagos. Tačiau laikas tinkamas mokytis, medituoti, kaupti informaciją, gaminti talismanus, dalyvauti intelektualioje grupinėje veikloje. Sapnai nesipildo. Spalio 13 d. gimęs žmogus - teisingas, pasitikintis savimi ir pasišventęs idealams. Sėkmę jam gali atnešti dvasinės įžvalgos.O šią naktį pradėtas vaikas turės glaudų ryšį su protėviais, tai jį apsaugos nuo didžiausių pavojų.

14 d. (14, nuo 17 val. 56 min. 15 Mėnulio dienos).

Ši diena viena iš šauniausių mėnesyje, tad pasistenkite kuo daugiau nuveikti, ypač realizuoti naujus sumanymus, įgyvendinti originalias idėjas. Itin palankus laikas deryboms, sutartims ir santuokai. Nuo 18 val. nereikėtų kurti naujų planų ir ką nors pasižadėti. Stenkitės nieko neįžeisti, išpildykite prašymus, pasimelskite už mirusiuosius, būkite sąžiningi sau ir kitiems. Sapnai nesipildo. Vakare nereikėtų vartoti daug skysčių, o pasivaikščiojimai gryname ore itin naudingi. Spalio 14 d. gimęs žmogus – atviras, nepriklausomas, aktyvus ir išradingas. Jis turi sugebėjimų kalboms, bet ne visuomet atranda savo pašaukimą. O šią naktį pradėtas vaikas gali tapti arba dideliu niekšu arba didžiu mokytoju.

15 d. (15, nuo 18 val. 22 min. 16 Mėnulio dienos).

Kritinis laikas. Nepatariama imtis jokių svarbių reikalų. Padidėja stichinių nelaimių, nelaimingų atsitikimų, konfliktų ir ginčų tikimybė. Tik taktiškas elgesys gali padėti išsaugoti santykius. Apskritai šiandien reikėtų valdyti emocijas ir troškimus, nepasiduoti žalingiems įpročiams, jausti saiką, nugalėti baimę. Geriausiai būtų paskirti šį laiką namų tvarkymui. Beje, galite drąsiai nutraukti nereikalingus, slegiančius ryšius. Sveikatos labui į dienos meniu įtraukite pupeles, putino uogas, miežius. Pildosi sapnai. Operacijos ir dantų gydymas nerekomenduojami. Spalio 15 d. gimęs žmogus – labai gabus ir talentingas, domisi filosofija, istorija, menais. Šią naktį pradėtas vaikas džiugins taikiu charakteriu, mylės gamtą ir gyvūnus, sieks dvasinio tyrumo.

Mėnulio pilnatis 16 d. 7 val. 23 min.

16 d. (16, nuo 18 val. 50 min. 17 Mėnulio dienos).

Dar galioja vakarykštės dienos įtaka, tad stenkitės išlaikyti vidinę pusiausvyrą. Nevaldomos emocijos gali turėti neigiamų pasekmių, o azartiškas vairavimas atvesti prie nelaimės. Būkite santūrus, nešaukite garsiai ir elkitės mandagiai. Pyktis, pavydas, agresija gali pakenkti ne tik jūsų dvasiai, bet ir kūnui. Sportuokite, medituokite, melskitės. Nereiktų valgyti mėsos, grybų. Pildosi sapnai. Spalio 16 d. gimęs žmogus – atsargus, kantrus. Jis puikus diplomatas, strategas ir analitikas, gali domėtis moksliniais tyrimais. Šią naktį pradėtą vaiką lydės sėkmė, nors jam visada grės pavojus tapti lengvabūdžiu.

17 d. (17, nuo 19 val. 22 min. 18 Mėnulio dienos).

Tai itin palankus laikas meilės ryšiams, naujoms pažintims ir tarpusavio santykių tobulinimui. Tik viskas turėtų eiti iš širdies, be melo ir apsimetinėjimo. O nuo 19 val. geriau likti namie ir vengti kvaišalų. Pildosi sapnai. Spalio 17 d. gimęs žmogus – pasitikintis savimi ir nepriklausomas, tačiau toleruoja savo silpnybes. Jis nepakantus rutinai ir nekantrus darbe. Šią naktį pradėtas vaikas bus, protingas, turtingas ir mylimas, jei tik neįsivaizduos esąs „pasaulio centras“.

18 d. (18, nuo 19 val. 59 min. 19 Mėnulio dienos).

Viena klastingų ir dviprasmiškų dienų, kai galite atsidurti netinkamu laiku, netinkamoje vietoje. Tačiau būtent dabar galite suvokti, ką „užsidirbote“: visi sutikti žmonės, situacijos atspindės jūsų pačių ydas. Šią dieną naudinga pasimėgauti masažu, pirtimi, mažiau miegoti, o nuo 20 val. patartina vengti atokių ir tamsių vietų. Pildosi sapnai. Nerekomenduojama gydyti dantų. Spalio 18 d. gimęs žmogus – malonus, simpatiškas ir gebantis išlaikyti pusiausvyrą. Jis itin vertina grožį ir harmoniją. O šią naktį pradėtas vaikas sieks nepasiekiamo, stengsis pažinti viską pasaulyje.

19 d. (19, nuo 20 val. 43 min. 20 Mėnulio dienos).

Itin nemaloni ir pavojinga diena, todėl nederėtų net ką nors planuoti. Taip pat patartina vengti žmonių susibūrimo vietų, saugotis agresijos, traumų, vagysčių ir apsinuodijimo. Nemeluokite, pasimelskite, deginkite žvakes, smilkalus. Sunkumus padės nugalėti jūsų tolerancija, principingumas ir ištvermė. Pildosi sapnai. Dantų gydyti nerekomenduojama. Spalio 19 d. gimęs žmogus – greitas, aktyvus, puikiai orientuojasi aplinkoje. Jis subtilus, pasižymi meniniais gebėjimais ir domisi viskuo, kas nauja ir neįprasta. Šią naktį pradėtas vaikas bus uždaro būdo, mėgstantis vienatvę ir riziką.

20 d. (20, nuo 21 val. 35 min. 21 Mėnulio dienos).

Šiandien gali padėti tik sveikas protas ir šaltakraujiškas elgesys. Padidėja ginčų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų ir stichinių nelaimių tikimybė. Tačiau palanku studijuoti profesinę, filosofinę ar religinę literatūrą. Nugalėkite abejones, pažvelkite į Žemę iš paukščio skrydžio, venkite išdidumo, puikybės, niurzgėjimo. Pildosi sapnai. Spalio 20 d. gimęs žmogus – kuklus, noriai pasitarnauja kitiems. Jis stropiai ir nuosekliai dirba siekdamas komforto ir stabilumo. O šią naktį pradėtas vaikas sieks nepasiekiamo, stengsis pažinti viską pasaulyje. Melas jam bus tolygus savižudybei.

21d. (21, nuo 22 val. 35 min. 22 Mėnulio dienos).

Šią dieną verta paskubėti kuo daugiau naudingo nuveikti. Palanku keisti darbą, steigti organizacijas, partijas, dalyvauti varžybose arba kituose kolektyviniuose renginiuose. Pakenkti gali tik melas. O spanguolės, šermukšnių uogos ir morkų sultis bus puiki paspirtis sveikatai. Pildosi sapnai. Operacijos nerekomenduojamos. Spalio 21 d. gimęs žmogus – kuklus, simpatiškas ir jautrus. Jis gabus mokslams ir menams ir labai rūpinasi savo artimaisiais. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti kovotoju už teisybę ar galbūt poetu.

22 d. (22, nuo 23 val. 41 min.23 Mėnulio dienos).

Tinkamas metas studijuoti profesinę literatūrą, suvokti amatų gudrybes, taip pat medituoti, mąstyti apie ateitį – galbūt suprasite, ko iš tiesų trokštate. Mėgaukitės vaisiais, daržovėmis ir žalumynais. Pildosi sapnai. Spalio 22 d. gimęs žmogus – neįprastai judrus ir greitas, pasižymi lakia vaizduote, literatūriniais gebėjimais ir puikiai analizuoja žmonių charakterius. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti išminčiumi arba mokslininku, ieškančiu pasaulyje amžinųjų, o ne laikinųjų vertybių.

Delčia 22 d. 22 val. 14 min.

23 d. (23 Mėnulio diena).

Pagundų diena. Būkite atsargūs priimdami sprendimus. Tvarkykitės namuose, išvalykite juos energetiškai. Tam tiks pašventintas vanduo, žvakės ir smilkalai. Venkite masinių žmonių susitelkimo vietų. Nepykite, atleiskite, būkite saikingi. Sapnai nesipildo. Ypač nepalanki diena operacijoms, dantims gydyti ir nagams kirpti. Spalio 23 d. gimęs žmogus – taktiškas, uždaro būdo ir stiprios valios. Paprastai jis daug dėmesio skiria dvasiniams ieškojimams. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti genijumi arba visišku nevykėliu.

24 d. (23, nuo 00 val. 49 min. 24 Mėnulio dienos).

Tai permainų ir naujų pažinčių diena. Visų pirma patartina keisti save, išsivaduoti nuo aplinkinių įtakos. Naudinga, pasitelkiant į pagalbą mineralus, medžius, papildyti energijos atsargas, atlikti jogos pratimus, gaminti vaistus. Pildosi sapnai. Spalio 24 d. gimęs žmogus – ryškus individualistas, tačiau jautrus ir aistringas, dėl ko kartais pakliūva kitų žmonių įtakon. Šią naktį pradėtą vaiką lydės aplinkinių meilė ir globa. Jis bus geraširdis galiūnas, šiek tiek nevikrus, bet protingas ir taurus.

25 d. (24, nuo 01 val. 59 min. 25 Mėnulio dienos).

Tai puikus laikas keliauti, kasdieniams reikalams tvarkyti, sportuoti, apsivalyti dvasiškai. Tačiau reikėtų neskubėti – įsiklausyti, ką sako vidinis balsas. Sapnai nesipildo. Spalio 25 d. gimęs žmogus – darbštus, patenkintas savimi, tačiau uždaro būdo. Jis domisi viskuo, kas neįprasta ir originalu, turi didelių planų ir mėgsta vadovauti. O šią naktį pradėtas vaikas bus apdovanotas intuicija, išmintimi. Svarbiausia, kad jis nepatikėtų, jog bet koks tikslas pateisina priemones.

26 d. (25, nuo 03 val. 07 min. 26 Mėnulio dienos).

Kritinė diena, itin nepalanki finansinėms operacijoms ir meilės santykiams. Galimos apgaulės, nerealios iliuzijos. Patartina susilaikyti nuo bet kokių aktyvių veiksmų, vengti intrigų, tuščių kalbų, apkalbų. Tinkamas metas žmonių blogiui pažinti ir nutraukti nereikalingus ryšius. Pildosi sapnai. Dantų gydyti nerekomenduojama. Spalio 26 d. gimęs žmogus – rimtas, gilus, daro įtaką aplinkiniams, tačiau lengvai gali apsieiti be draugijos. Šią naktį pradėtą vaiką lydės garbė, šlovė ir laimėjimai. Tačiau per didelis garbės troškimas gali jį sužlugdyti.

27 d. (26, nuo 04 val. 15 min. 27 Mėnulio dienos).

Puikus laikas bendravimui su draugais ir mylimaisiais. O kai kurie už savo nuopelnus bus pripažinti ir apdovanoti. Tai momentas, kai reikėtų stebėti viską, kas vyksta aplinkui. Ženklai gauti šią dieną pravers ateityje. Rekomenduojama gydytis, melstis, medituoti. Pildosi sapnai. Spalio 27 d. gimęs žmogus – malonus ir linksmas, tačiau gali būti valdingas ir nenuolaidus. Jis pasižymi giliu ir įžvalgiu protu bei diplomatiniais ir meniniais gebėjimais. Šią naktį pradėtas vaikas bus mylimas ir saugomas. Jo gyvenimui prasmę suteiks rūpinimasis artimaisiais.

28 d. (27, nuo 05 val.21 min. 28 Mėnulio dienos).

Šią dieną reikėtų skirti paprastiems ūkiškiems darbams. Palanku pasirūpinti būstu. Galite pirkti namą ar pradėti buto remontą. Patariama skleisti geras mintis ir valdyti emocijas. Nederėtų kirsti medžių, skinti arba dovanoti skintų gėlių. Pildosi sapnai. Spalio 28 d. gimęs žmogus niekuo nepasitiki, yra atsargus, valdingas, agresyvus, tačiau tuo pačiu labai išradingas ir drąsus. Šią naktį pradėtas vaikas bus labai savarankiškas, atkakliai tyrinės gyvenimo paslaptis. Deja, gali pasiduoti tinginystei ir nerūpestingumui.

29 d. ( 28, nuo 06 val. 28 min. 29 Mėnulio dienos).

Tai viena pavojingiausių šio mėnesio dienų. Nepradėkite jokių naujų darbų, nieko net neplanuokite. Nutraukite nenuoširdžius ryšius. Vykite šalin blogas mintis. Pasisaugokite užpuolikų, ugnies, nešvaraus vandens ir apsinuodijimų. Padidėja stichinių nelaimių, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Geriausiai būtų likti namuose, siaurame draugų ir šeimos narių ratelyje. Valdykite emocijas, deginkite žvakes, smilkalus. Sapnai pranašingi. Dantų gydyti ir operuotis nepatartina. Spalio 29 d. gimęs žmogus – atidus, atsargus, nepriklausomas ir ištvermingas. Jis pasižymi analitiniais gebėjimais, tačiau kitiems dažnai jį sunku suprasti. Šią naktį pradėtas vaikas taps blogio įsikūnijimu arba bus pasmerktas kančioms.

30 d. (29, nuo 06 val. 33 min. 30 ir nuo 19 val. 38 min. 1 Mėnulio dienos).

Šią dieną vertėtų paskirti apmąstymams ir praeities poelgių įvertinimui. Galbūt suvoksite, kas buvo negerai ir ateityje išvengsite tų pačių klaidų Vakare naudinga suplanuoti veiklą mėnesiui į priekį iki kitos mėnulio jaunaties. Taip pat derėtų nebūti piktiems, atleisti skriaudėjams. Pildosi sapnai. Spalio 30 d. gimęs žmogus – praktiškas, išradingas, inteligentiškas. Jis gali tapti puikiu gydytoju ir pasiekti karjeros aukštumų. Šią naktį pradėtas vaikas bus geraširdis ir visus mylės. Jo laukia harmonija, laiminga santuoka ir idealo atradimas.

31 d. ( 1, nuo 07 val. 38 min.2 Mėnulio dienos).

Tinkamas laikas pradėti naują studijų, gydymosi arba dietos ciklą. Be to, galima patikrinti, kurie maisto produktai netinka organizmui. Reikia užsimerkti, atsipalaiduoti ir mintyse įsivaizduoti įvairius produktus. Jeigu kurio nors vaizdas sukels nemalonų pojūtį, vadinasi, jis kenkia. Taip galima patikrinti ir jus supančius žmones. Sapnai nesipildo. Spalio 31 d. gimęs žmogus – greitas, nuovokus, praktiškas. Jis pasitiki savimi ir atkakliai siekia užsibrėžto tikslo, tačiau kartais būna nenuolaidus ir elgiasi ekscentriškai. Šią naktį pradėto vaiko laukia ilgas ir įdomus gyvenimas. Jis bus globojamas dvasinių mokytojų. Gali tapti mediumu.

Mėnulis Avine (14 d. nuo 18 val. 08 min. iki 16 d. 18 val. 04 min.).

Šiuo periodu žmonės tampa impulsyvūs, priima skubotus ir netikėtus sprendimus. Išryškėja agresyvumas ir egocentrizmas. Palankus laikas pradėti įgyvendinti drąsius ir rizikingus projektus. Manoma, kad tokiu laiku suaktyvėja inkstų, šlapimo pūslės veikla, todėl juos intensyviai gydyti ar operuoti vertėtų būtent dabar. Šiuo metu visiškai nepalanku gydyti ar operuoti galvos srityje esančių organų. Taigi nepatartina gydyti, traukti ir protezuoti dantų. Pasistenkite mažiau skaityti, žiūrėti televizorių, dirbti kompiuteriu. Žodžiu, nepervarkite – dabar centrinė nervų sistema itin jautri, nusilpusios akys.

Mėnulis Jautyje (16 d. nuo 18 val. 04 min. iki 18 d. 17 val. 29 min.).

Šiuo periodu gali kamuoti nuobodulys, iniciatyvos stoka, bus sunku pajudėti iš vietos. Pažeidžiama gerklė ir visa endokrininė sistema (išskyrus prostatą). Nepatartina intensyviai gydyti ir operuoti kaklo, gerklės, ausų, pakaušio ir viršutinių kvėpavimo takų. Pavojinga šalinti pigmentines dėmes kaklo srityje, atlikti įvairias balso stygų procedūras. Venkite injekcijų ir kraujo perpylimų. Badauti nereikėtų, tačiau vartokite tik kokybiškus ir šviežius maisto produktus. Tai palankiausias laikas įvairioms lytinių organų operacijoms ir procedūroms.

Mėnulis Dvyniuose (18 d. nuo 17 val. 29 min. iki 20 d. 18 val. 28 min.).

Šiuo periodu žmonės tampa nepastovesni nei paprastai. Praktiniai reikalai aukojami intelektualių malonumų naudai. Kai kam bus sunku kvėpuoti. Daugelis negerai jausis tvankiose ir neišvėdintose patalpose, gali kamuoti dusulys, todėl daugiau laiko praleiskite gryname ore. Patartina neoperuoti plaučių, bronchų, trachėjos, pečių, rankų. Nepageidautinos visos kvėpavimo organų procedūros, kvėpavimo pratimai. Visiems, dirbantiems kruopščius darbus rankomis, reikėtų dažniau ilsėtis. Palanku intensyviai gydyti ir operuoti kepenis, tulžies pūslę, klubus, valyti kraują, atlikti donorystės ir kraujo perpylimo procedūras.

Mėnulis Vėžyje (20 d. nuo 18 val. 28 min. iki 22 d. 22 val. 33 min.).

Mėnuliui keliaujant šiuo ženklu, žmonės tampa itin jausmingi, atsiranda stiprus noras pataikauti savo silpnybėms: daug ir skaniai pavalgyti, piktnaudžiauti stipriaisiais gėrimais. Šiuo metu itin jautrus skrandis, gali svyruoti rūgštingumas. Nepatartinos skrandžio, kasos, kepenų, tulžies pūslės, krūtų, krūtinės ląstos ir diafragmos operacijos. Pavojų gali kelti nėštumo nutraukimas ir bioenergetinis gydymas. Patartina riboti cheminių vaistų, žalingų medžiagų vartojimą. Palankus laikas gydyti, traukti ir protezuoti dantis. Naudinga gydyti medžiagų apykaitos sutrikimus, šalinti iš organizmo šlaką, operuoti kojas, kelius, sausgysles. Daugiau pabūkite gryname ore.

Mėnulis Liūte (22 d. nuo 22 val. 33 min. iki 25 d. 06 val. 16 min.).

Traukia pramogauti, linksmintis. Ypač naudingi ilgesni pasivaikščiojimai gryname ore. Jautresnė tampa širdis ir visa kraujotakos sistema, todėl stenkitės nepervargti, venkite didelio fizinio krūvio. Apsilankymą pirtyje atidėkite kitam kartui, kai Mėnulis bus Dvyniuose, Svarstyklėse ar Vandenyje. Nepatartina operuoti širdį, diafragmą, blužnį, stuburą. Palankus laikas gydyti nervų sistemos ligas, operuoti akis, sąnarius, kojų venas.

Mėnulis Mergelėje (25 d. nuo 06 val.16 min. iki 27 d. 16 val. 50 min.).

Puikus laikas iš pagrindų pasirūpinti sveikata, atlikti įvairius tyrimus, pradėti laikytis dietos, tvarkyti kasdienius namų reikalus. Šiomis dienomis ypač atidžiai rinkitės maistą, nes virškinimo organai taps itin jautrūs. Venkite kasos, žarnyno, tulžies pūslės, kepenų operacijų ir intensyvaus gydymo procedūrų. Naudinga valyti kraują, gydyti odos, kojų pėdų susirgimus. Ypač palankus metas kosmetinėms procedūroms, tačiau plastinės operacijos nerekomenduojamos.

Mėnulis Svarstyklėse (1 d. iki 2 d. nuo 22 val. 42 min. ir 27 d. nuo 16 val. 50 min. iki 30 d. 04 val. 00 min.).

Palankus metas imtis meniškų darbų, puošti namus. Galima pradėti derybas. Tinkamas laikas plastinėms operacijoms atlikti, kirpti plaukus, gydyti ausis ir verti auskarus (pastarosios procedūros per pilnatį atlikti negalima). Lengviau atsikratysite antsvorio. Jautrūs inkstai, todėl pageidautina apriboti skysčių, ypač alkoholio vartojimą. Negerai gydyti ir operuoti inkstus, stuburą strėnų srityje, kasą ir endokrininę sistemą. Dėmesingesni vartojamam maistui ir vaistams turėtų būti sergantieji diabetu ir pankreatitu.

Mėnulis Skorpione (2 d. nuo 22 val. 42 min. iki 5 d. 11 val. 25 min. ir 30 d. nuo 04 val. 00 min. iki mėnesio pabaigos).

Tai stiprių emocijų metas. Žmonės įtaresni negu paprastai ir linkę niekuo nepasitikėti. Šiuo metu jautriausi ir labiausiai pažeidžiami lytiniai organai, storoji žarna, šlapimo pūslė. Derėtų vengti šių organų intensyvaus gydymo ir operacijų. Galimi apsinuodijimai, vidurių užkietėjimas. Todėl nepatartina valgyti riebaus aštraus maisto, gerti alkoholio. Tačiau palanku gydyti rinitą, šalinti adenoidus ir tonziles, gydyti ar operuoti kaklą, gerklę, stemplę, skydliaukę, viršutinius kvėpavimo takus.

Mėnulis Šaulyje (5 d. nuo 11 val.25 min. iki 7 d. 23 val. 39 min.).

Šaunus metas sportuoti ir patirti nuotykių. Žmonės tampa atviresni, labiau atsipalaidavę. Palankus laikas kvėpavimo pratimams, plaučiams, bronchams gydyti ir operuoti. Jautresnės kepenys, kasa, tulžies pūslė, todėl jų tirti ar operuoti nereikėtų. Be to, patartina vengti dubens, klubų operacijų. Tokiu metu blogai kreša kraujas, todėl kraujo perpylimo ir donorystės procedūras geriau atidėti vėlesniam laikui.

Mėnulis Ožiaragyje (7 d. nuo 23 val. 39 min. iki 10 d.09 val. 32 min.).

Mėnuliui keliaujant šiuo ženklu gali kamuoti pesimistinės nuotaikos, nuovargis, baimės, peršalimai. Dažnai paūmėja reumatizmas, odos ir visos lėtinės ligos. Labiausiai pažeidžiami kaulai. Jie tampa trapūs, todėl didesnė kaulų lūžių tikimybė. Pavojinga manualinė terapija. Nepatartinos kelių sąnarių, blauzdikaulių, stuburo, sausgyslių, žandikaulių operacijos. Nevertėtų taisyti, traukti ir protezuoti dantų. Tačiau palanku gydyti ar operuoti skrandį, krūtis, diafragmą. Naudingas badavimas, dietos, kvėpavimo pratimai.

Mėnulis Vandenyje (10 d. nuo 09 val.32 min. iki 12 d. 15 val 42 min.).

Manoma, kad šis Mėnulio periodas yra magiškas. Itin veiksmingos įvairios vandens procedūros: pirtys, vonios, maudynės. Šiuo metu daug naudos duotų magnetinis vanduo, pratimai stiprinantys širdį, širdies kraujagyslių sistemą. Jautresnės akys, nervų sistema, galimi nerviniai tikai. Nepatartina operuoti apendicito, galvos smegenų, sausgyslių, venų, antkaulio blauzdų srityje.

Mėnulis Žuvyse (12 d. nuo 15 val. 42 min. iki 14 d. 18 val. 08 min.).

Nemalonus periodas, kupinas nesusipratimų, jausmų painiavos, nepaaiškinamų situacijų. Šiuo metu nerekomenduojama gerti daug skysčių, ypač svaigiųjų gėrimų. Pažeidžiama oda, padidėjusi alerginių ir grybelinių susirgimų tikimybė. Jautresnės kojų pėdos, todėl patartina mažiau vaikščioti, avėti tik patogius batus, nesušalti kojų. Nepalankus laikas bioenergetiniam gydymui, klizmoms, kojų masažui ir operacijoms. Taip pat nereikėtų vartoti cheminių vaistų, ypač psichotropinių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus