visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akrilinė laisvai statoma vonia Freedom R - nepamirštamos akimirkos Jums ir Jūsų partneriui

Akrilinė laisvai statoma vonia Freedom R - nepamirštamos akimirkos Jums ir Jūsų partneriui Akrilinė laisvai statoma vonia Freedom R - nepamirštamos akimirkos Jums ir Jūsų partneriui

RAVAK BALTIC, UAB

Laisvė – tai sielos būsena. Tiesios vonios Freedom R linijos seka paskutines šiuolaikinio puritoniško apiforminimo tendencijas. Geros kokybės akrilas, iš kurio pagaminta vonia, turi daugybę praktiškų privalumų:

Liečiant tai šilta medžiaga, gebanti ilgai išsaugoti vandens temperatūrą. Nenusivils tie kurie mėgsta ilgai pasimėgauti vonios malonumais. Akrilinės vonios sveria pakankamai nedaug, dėl to jas lengviau montuoti. Dėl savo simetrinių formų ir pakankamų matmenų vonia Freedom R tinka maudytis dviese.

Laisvai statomos vonios, tai vonios kambario akcentas, ir suteikia ne tik komfortą maudynių metu, bet ir naujų įspūdžių, naujų jausmų.

Akrilinė laisvai statoma vonia Freedom R: suteiks Jums ir Jūsų partneriui daug nepamirštamų akimirkų.


Įspūdžiams kartu

Nė viena vonia nėra taip pritaikyta akimirkoms kartu, kaip laisvai statoma. Vienodas nuolydis ir viduryje sumontuotas vandens išbėgimas, nevaržys judesių. Laisvai statomoje vonioje Jūs ir Jūsų partneris praleisite daug nepamirštamų akimirkų.

Viskas gerai apgalvota

RAVAK Jums siūlo tik gerai iki smulkiausių detalių apgalvotus gaminius. Ši efektinga akrilo vonia taip pat nėra išimtis, prie jos derės į grindis montuojami maišytuvai puikiai suderinti su vonios dizainu ir vonios kambaryje sukuria harmoningą visumą. Statykite vonią ten kur ji galės labiausiai atsiskleisti savo grožiu ir mėgaukitės vonios suteikiamais malonumais.

Akrilinė laisvai statoma vonia Freedom R: suteiks Jums ir Jūsų partneriui daug nepamirštamų akimirkų.

RAVAK kuria įkvepiančius vonios kambarius, apgalvotus iki smulkiausios detalės. Kartu su prekės ženklu RAVAK pateikiami kompleksiniai šiuolaikinių vonios kambarių sprendimai: integruojamų gaminių serijos, akrilinės vonios su galimybe montuoti hidromasažines sistemas, dušo kabinas ir duris, praustuvus, vonios kambario baldus, maišytuvus ir platų įvairiausių priedų pasirinkimą.

RAVAK sprendimai yra paremti daugiau kaip dvidešimties metų patirtimi. Bendrovė didžiuojasi tapusi didžiausiu gamintoju Čekijoje ir išlaikome dominuojančią padėtį Centrinėje Europoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus